StartUp>Életmód>Sorozatajánló 2019-re
sorozatajánló
Életmód Mozi, film Szabadidő

Sorozatajánló 2019-re

4.2
(14)

2018-ban rengeteg jó sorozatot kapott a nagyvilág a rendezőktől, de 2019 is nagyon izgalmasnak hangzik ezen a téren. Sok új évaddal és visszatéréssel találjuk szembe magunkat, de jó néhány új sorozat is elindul. Lássuk, melyek ezek, sorozatajánló 2019-re!

The Umbrella Academy

A 2019-ben megjelenő sorozat egy főszereplőjeként Ellen Page-t üdvözölhetjük. Az 1989-ben játszódó történet alappillére, hogy ebben az évben 43 nő szülte meg úgy a gyermekét, hogy aznap reggel még egyikük sem volt kismama. Az összes gyermek szuper képességekkel van felruházva, közülük hatot pedig ugyanaz a férfi fogadott örökbe. Az így zajló életet ismerhetjük meg a részekből.

The umbrella academy

I am the night

Az év elején érkező I am the night Chris Pine legújabb sorozata. A sztoriban egy nyomozót alakít, aki egy izgalmas rejtélyt próbál megfejteni: főszereplőnk, Fauna Hodel rájön, hogy az élete nem pont ugyanaz, mint azt eddig gondolta. Kiderül, hogy eddig megfigyelték és örökbe fogadták őt. Ennek következtében pedig megszökik, mert szeretné kideríteni, hogy kicsoda valójában és miért olyan különleges.

Sorozatajánló

Pretty Little Liars: The perfectionists

Az óriási sikert aratott Pretty Little Liars folytatásának is lehet mondani, hiszen ugyanabban a karakterben tér vissza két szereplő: Mona és Alison, de mégis egy teljesen más sztori, itt ugyanis is egy teljesen új gyilkossággal kell szembenézniük. Annyit azonban elárulunk, hogy egyikőjük sem lesz biztonságban.

Sorozatajánló

Black Monday

A Fekete hétfő egy 1980-ban játszódó szitkom, amely a mai napig nem igazán tisztázott New York-i tőzsdei összeomlást dolgozza fel kicsit másképp. A történet ugyanis arról szól, hogy a kívülállók egy csoportja hogyan fektette meg a kékvérű öreg által uralt Wall Street-et.

Sorozatajánló

Nincs is jobb dolog, mint egy hűvös téli napon bekuckózni a takaró alá és órák hosszat bámulni egy új sorozat lebilincselő részeit. Mivel hasonló idők várnak ránk még néhány hónapig, így javaslom, hogy találjátok meg a számotokra legizgalmasabb sorozatot és kapcsoljatok ki!

Képek forrása: Pinterest

 

 

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattints a csillagokra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 4.2 / 5. Szavazat szám: 14

Még nem érkezett értékelés!

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést...

Kövess minket!

Vélemény, hozzászólás?