StartUp>Életmód>Valentin napi ajándékötletek nőknek
Valentin napi ajándékötletek nőknek
Életmód

Valentin napi ajándékötletek nőknek

5
(1)

Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy bár valóban emberfüggő, de a nők többsége rajong a Valentin napi hajcihőért: a cukiságokért, a töménytelen romantikáért, a rózsákért, a szívecskés lufikért és mindenért, ami piros! Valentin napi ajándékötletek nőknek.

Ezért Uraim, tessék odatenni magukat!

Persze, tudom, hogy nem ezen a napon kell szeretni a másikat, hanem minden nap. De ez egyértelmű, nem? Valentin napon meg kell lepni a szerettünket, kifejezni, hogy ezen a napon is ugyanannyit jár a fejünkben, mint máskor és, ha erre ki lett találva egy külön nap, akkor miért ne ünnepelhetnétek meg azt méltó módon?

Vannak, akik kreativitás hiányában a szokásos ‘egy szál rózsa és bonbon kombó’-nál nem jutnak messzebbre, nyilván, ez is egy remek és bevált ötlet, de én most azokhoz szólok, akik elakadtak és szívesen újítanának.

Ékszer

Nem kell azonnal arany karórára gondolni. Egy szívecskés medál, egy csinos fülbevaló vagy egy szép karkötő charmokkal mindig jó választás. Mondanám, hogy a külső nem számít, de egy piros doboz elengedhetetlen!

ui.: Légyszi, ne most kérd meg a kezét!

Egy tipp, ahol beszerezheted: https://www.pandora.net/hu-hu/collections/valentines


Valentin napi ajándékötletek nőknek

Érzékszerv dobozok

A valaha volt egyik legjobb ötlet, hiszen több apróságból készíthetsz el egy igazán megnyerő csomagot. Rejtsd el a kedvenc parfümjét, a csokiját, egy CD-t az általa szeretett bandától, egy közös képet vagy egy könyvet. Teljesen rászabhatod, csak használd a fantáziád!

Valentin napi ajándékötletek

Randiest

Kedvenc étel, ital, film, nasi, bonbon, kézműves csokoládé és egy kis virág. Meg jó sok Te és jó sok Ő. El fog olvadni.

Valentin napi ajándékötletek nőknek

Ajándékcsokor

Jól látod, nem virág- hanem ajándékcsokor. Engedd el egy picit a rózsákat és tedd csokorba azokat a dolgokat, amiket szeret; legyen ez csokoládé, bor, fehérnemű, smink, testápoló vagy bármi, aminek örülne.

Egy tipp, ahol beszerezheted: https://www.instagram.com/viraglauravirag/?hl=hu

Valentin napi ajándékötletek nőknek

Levelek

Ha a férfi szív nem is, de a női az biztosan megőrül a szerelmes üzenetekért. Írj neki néhány levelet, mondjuk olyat, amit reggelente bonthat ki vagy épp olyat, amit elalvás előtt kell elolvasni. Mondd el neki az érzéseid és tudasd vele, hogy mit jelent neked. Egy kis virággal maga a tökély!

Valentin napi ajándékötletek nőknek

Minden, ami piros

Ezen azt hiszem, hogy nincs mit magyaráznom. Jöhetnek lufik, macik, bonbonok, gyertyák, dobozok vagy levelek, a lényeg, hogy pirosak legyenek! Vagy szívecskések, persze!

Egy tipp, ahol beszerezheted: https://rosissimo.hu/valentin-nap/?gclid=Cj0KCQiAnY_jBRDdARIsAIEqpJ0VXnN7qvszBSiM_GsO8DnCFh7TB7Kl_K96NMuxYvHyqE-yiD4kRKMaAhF0EALw_wcB

Valentin napi ajándékötletek nőknek

Képek forrása: Pinterest

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattints a csillagokra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazat szám: 1

Még nem érkezett értékelés!

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést...

Kövess minket!

Vélemény, hozzászólás?