StartUp>Életmód>Izgalmas filmek a hideg napokra
izgalmas filmek
Életmód

Izgalmas filmek a hideg napokra

4.5
(2)

Kész a pattogatott kukorica? Akkor nincs más hátra, mint találni egy izgalmas filmet, amit szívesen megnézel. A sokadik romantikus és vígjáték helyett, most egy akció és thriller filmekből álló listát hoztam, amit bármikor elővehetsz, ha valami igazán lélegzetelállítót keresel.

A 2018-as filmlistát kutatva találkoztam némelyikkel, de van köztük olyan, amit saját tapasztalatból ajánlok, mert nekem elnyerte a tetszésemet. Ideje bekuckózni és belemarkolni abba a kukoricába!

Keresés

Egy fiatal lány eltűnik. A rendőrség és az édesapa is nyomozásba kezd, de a bizonytalanságok és megválaszolatlan kérdések miatt az édesapa önállóan próbálkozik. A film egy modern változatban, digitális úton mutatja be egy szenvedő apa kutatását és harcát, hogy megtalálja elveszített gyermekét.

Vörös veréb

Az orosz balett egyik híres balerinájának álmai összetörnek, amikor egy sérülés következtében abba kell hagynia a táncot. Nem látva más kiutat, az orosz titkosszolgálat egyik titkos ügynöke lesz, ahol azonnal óriási megbízatást kap: ki kell derítenie a CIA egyik magas rangú emberétől az Oroszországban tevékenykedő amerikai ügynökök névsorát.

Bird Box

Sandra Bullock főszereplésével láthatunk egy igazán kreatív és érdekes filmet, amely végig a képernyő elé szegez. Egy édesanya küzdelmét és gyerekei iránti védelmét láthatjuk, akiknek bekötött szemmel, két nap alatt kell eljutniuk egy megadott, számukra biztonságos helyre.

Meg-Az őscápa

Egyik főszereplőnk régi ellenfele – az őscápa – egy expedíció közepette túljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta és mindenhol pusztításba kezd. Taylor magát érzi felelősnek a történtekért, ezért úgy gondolja, itt az ideje, hogy szembenézzen a megalodonnal és legyőzze eddigi legnagyobb küzdőtársát – és saját félelmét egyaránt.

Mindenki tudja

Pénelopé Cruz – Laura – szülőfalujába utazik, hogy részt vegyen testvére esküvőjén. Az este azonban egyáltalán nem úgy alakul, ahogy azt tervezte. Két tűz közé kerül régi szerelme és férje részéről, és a döntés az egész eddigi életét felforgathatja.

izgalmas film

Te is tudsz egy jó filmet? Írd meg nekünk!

Képek forrása: WeHeartIt

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattints a csillagokra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 4.5 / 5. Szavazat szám: 2

Még nem érkezett értékelés!

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést...

Kövess minket!

Vélemény, hozzászólás?