StartUp>Életmód>A Gyrotonic rövid bemutatása
Gyrotonic Budapest
Életmód

A Gyrotonic rövid bemutatása

0
(0)

A Gyrotonic foglalkozások célja, hogy segítsen meghaladni testünk korlátait. A Gyrotonic módszer hatására a gyakorlóknak nő a mozgásszabadságuk, erejük és agilitásuk. A sportolóknak növeli a teljesítményüket, a sérülésből felépülőknek pedig lerövidíti a gyógyulás idejét.

A Gyrotonic egy eredeti és természetes mozgásforma, mely holisztikusan hat az egész testre, az egész emberre, mobilizálva a test energetikai rendszerét, növelve a mozgásterjedelmet, növelve az erőt és a mozgás hatékonyságát. A Gyrotonic gyakorolására lehetőség van csoportos órákon vagy privát foglalkozásokon, melyeket szakképzett Gyrotonic oktatók tartanak. A gyakorlatok során a mozdulatok egymásba folynak, átmozgatva az ízületeket a teljes mozgástartományukon.

Az emberi test egy harmóniára és egyensúlyra törekvő rendszer, ívelt és spirális mozdulatokra lett tervezve. Juliu Horvath, a Gyrotonic módszer megalkotója, ezeket a természetes adottságokat felhasználva hozta létre a Gyrotonic rendszerét. A Gyorotnic gépek és eszközök könnyen személyre szabhatóak, ezért használhatja őket magas és alacsony, gyenge és erős, kötött illetve laza izomzatú ember is!

Szerte a világon megtalálhatóak a Gyrotonic stúdiók, valamint aki érez elhivatottságot az elkezdheti a Gyrotonic oktatói tanfolyamokat is.

Budapesten többek közt a Gyrotonic Budapest stúdióban is részt vehetünk privát órákon.

Forrás: Gyrotonic.com

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattints a csillagokra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazat szám: 0

Még nem érkezett értékelés!

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést...

Kövess minket!

UrbanSiddha
Jóga • Mindfulness • UrbanOrganicGardener
https://www.neo-aeon.hu/

Vélemény, hozzászólás?