StartUp>Életmód>Divat>Valentin napi ajándékötletek férfiaknak
Valentin nap - ajándékötletek férfiaknak
Divat Életmód

Valentin napi ajándékötletek férfiaknak

5
(1)

Mert mi nők, igenis szeretjük ezt a nevetségesen bohó ünnepet, és bármilyen nehezünkre esik bevallani, megolvad a szívünk a Valentin-napi vacsoráktól, a vörös rózsacsokroktól, a szívecskés plüssmackóktól és a gyertyák sokaságától. Valentin napi ajándékötletek férfiaknak.

Ennek értelmében gyakran túlzásba esünk az ajándékötletekkel… Ne feledjük, a férfiak ezekért egyáltalán nem rajonganak. Sőt, legtöbbjük magát az eseményt is kidobná az ablakon. És mivel az örömszerzés és a szeretet a lényeg a közelgő napon, vásároljunk olyan meglepetés(eke)t, aminek valóban örül a szívünk szerelme és ne olyat, amilyenre mi vágyunk.

Ne aggódjatok, hoztam tippeket is, ha bajban lennétek, mert tudom, hogy a tökéletes ajándékot, legyen szót tárgyról vagy élményről, iszonyatosan nehéz megtalálni és bár, sokszor örömmel adjuk, a másik félt a szándékunkon kívül más nem teszi boldoggá.

ui.: Nyugalom, azért ne gondoljátok, hogy hiány lesz a szerelmes és cuki dolgokból!

Érzékszerv dobozok

A valaha volt egyik legjobb ötlet, hiszen több apróságból készíthetsz el egy igazán megnyerő csomagot. Rejtsd el a kedvenc parfümjét, kézműves csokit, egy CD-t az általa szeretett bandától, egy közös képet vagy egy könyvet. Teljesen rászabhatod, csak használd a fantáziád!

Valentin nap - ajándékötletek férfiaknak

Karóra

Nem, nem klisé. Találd meg a számára legmegfelelőbbet és dobd fel egy édes üzenettel az időről… Imádni fogja! Ja, és persze hordani!

Egy tipp, ahol beszerezheted: www.danielwellington.com

Valentin nap - ajándékötletek férfiaknak

Ajándékkosár

…vagy doboz. Tedd teli összhangban lévő dolgokkal, mint például csupa piros holmikkal, a szerelem színe miatt, vagy sárga cuccokkal, mert ő a fény az életedben, vagy csípős dolgokkal, mert ő forrósítja fel a mindennapjaidat. Na?

Egy tipp, ahol beszerezheted: www.ajandekcsomagkuldes.hu

Valentin nap - ajándékötletek férfiaknak

Randitérkép

Hol találkoztatok először? Hol csókolóztatok először? Hol sétáltatok először? Csak fogd meg a kezét és vezesd végig azon az úton, ami fontos kettőtök számára, és ha van kedved, minden helyszínnél adj neki egy apróságot. Mondjuk azt a forró csokit, amit először ivott, amikor megismerkedtetek. Romantikus és kalanddal teli!

Randitérkép - ajándékötletek férfiaknak

Vacsora és moziest

Hát melyik férfi marad talpon, amikor a kedvese egy finom vacsorával várja haza? Főzd a kedvencét, készíts egy mennyei tortát, vegyél fel egy szexi fehérneműt, és izzítsátok be a Netflixet egy hatalmas adag popcorn-nal és egy pohár borral! Néha a kevesebb valóban több.

Valentin nap - ajándékötletek férfiaknak

Meccs-jegy

Foci vagy kosár drukker? Oda van a vízilabdáért vagy a jéghokit nem hagyja ki sose? Lepd meg egy mérkőzés belépőjével, ha igazán nagyot akarsz dobni, akkor külföldre foglalj és szerezz be neki egy mezt is, amit régóta nézeget. Ja, és persze kísérd el… Hiába gondolják sokan, hogy nem szeretik a pasik, ha a barátnőjük velük tart ilyen eseményekre, egy szerelmes pasi még szerelmesebb lesz, ha kedvese szívesen vesz részt ilyesmiken.

Egy tipp, hol beszerezheted: worldtickets.hu

ajándékötletek férfiaknak

Valami, amire szüksége van

Időtlen idők óta szeretné megvenni azt a cipőt? Kinézett egy új parfümöt? Napok óta csak egy turmixgépről beszél? Mániákus öv-gyűjtő? Írj hozzá egy levelet és vedd meg neki, mert boldoggá teszed vele és ennek a napnak pont ez a lényege.

Valentin napra parfüm - ajándékötletek férfiaknak

Képek forrása: Pinterest

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattints a csillagokra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazat szám: 1

Még nem érkezett értékelés!

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést...

Kövess minket!

Vélemény, hozzászólás?