StartUp>Életmód>Könyvek, amik megváltoztatják az életedet
Könyvek, amik megváltoztatnak
Életmód

Könyvek, amik megváltoztatják az életedet

5
(3)

Egy könyv sok mindenre képes. Megnevettet, megsirat, feldühít, elgondolkodtat, elborzaszt, megijeszt… De vannak azok a könyvek, amik csak egy dologra képesek. Egy nagyon fontos dologra. Hogy megváltoztassák az életedet.

Ezek a könyvek a bőröd alá férkőznek, az ereidben csordogálnak és nem ürülnek ki az elmédből, hanem végig benned maradnak. Addig, amíg nem teszel a változásért, amíg nem vesznek rá arra, hogy cselekedj, sőt még azután is.

Képesek arra, hogy néhány száz oldallal felforgassák az addigi életedet és lépésre kényszerítsenek az új felé. Nem fogadják el a nemet, nem hiszik el, hogy te nem vagy ilyesmire képes, rávilágítanak az eddig fel sem tűnt belépésekre, felruháznak valamiféle szuper erővel és átsegítenek a problémákon. Na, ezekre a könyvekre mindenkinek szüksége van. A válófélben lévő személyeknek, a munkahelyi gondokkal küszködőknek, a szerelmi csalódásban szenvedőknek, a kilátástalan helyzetben lévőknek, a motivációt keresőknek, és azoknak is persze, akik azt gondolják, most minden tökéletes az életükben.

Lássuk, melyek ezek!

Titok

Unalmas vagy sem, ez az a könyv, ami megmutatja azt, hogy bármit elérhetsz, amit csak akarsz és mégis mit jelent a pozitív gondolkodásmód.

A titok - Könyvek, amik megváltoztatják az életedet

Négy órás munkahét

Ha eleged van a monotonitásból és iszonyatosan unod már a jó esetben napi nyolc órás munkaidőt, akkor vedd  a kezedbe ezt a csodát, mert megtanít arra, hogy mennyi mindent alkothatsz kevesebb munkával és több szabadidővel. Igen, több pénzért!

Négy órás munkahét - Könyvek, amik megváltoztatják az életedet

Lépésről lépésre a csúcsra

Ha megerősítésre vagy önfejlesztésre van szükséged válaszd ezt. Az író saját tapasztatairól szól a könyv, ami által még emberibbé válik a mondanivalója.

lépésről lépésre a csúcsra - Könyvek, amik megváltoztatják az életedet

Big Magic

Engedd el a félelmeket, válj szabaddá súlyok nélkül, küzdj és kövesd az álmaidat! Erről szól ez a könyv…

Big magic - Könyvek, amik megváltoztatják az életedet

Bátorság – Osho

Itt az ideje szembenézni a hibákkal, kinyitni végre a szemedet és kihangsúlyozni az élet pozitív oldalát. Osho Bátorság című könyve ebben nagy segítségedre lesz.

Bátorság - Könyvek, amik megváltoztatják az életedet

A pozitív gondolkodás hatalma

Mire képes a pozitív gondolkodás? Hogyan képes megújítani az emberi elmét? Miként hozza rendbe a meghalni látszó kapcsolatokat és teszi könnyedebbé, boldogabbá az életet? Ez a könyv pontosan ezen kérdésekre tartalmazza a válaszokat.

A pozitív gondolkodás hatalma - Könyvek, amik megváltoztatják az életedet

Te mivel egészítenéd ki a listát?

Képek forrása: Pinterest

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattints a csillagokra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazat szám: 3

Még nem érkezett értékelés!

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést...

Kövess minket!

Vélemény, hozzászólás?