StartUp>Életmód>Keress milliókat Youtube csatornával!
Youtube influencer - pénzkereseti lehetőség
Életmód Internet Startup Youtube

Keress milliókat Youtube csatornával!

3
(2)

A Youtube nem csak egy szórakoztató platform az emberek számára, hanem egy kiváló pénzkereseti lehetőség is. Sokan azonban nem tudják, hogy nem a nézettség után jár a pénz – nyilván ez a fő mozgatórugója az egésznek -, hanem a szponzorált tartalmak és promóciók miatt.

A Youtube videókba beékelhető reklámok után is jár kifizetés, de nem olyan nagy összegek és az is elég nehezen jön össze, ezért mondják azt, hogy nem a látogatottság után kapsz pénzt. ez csak részben igaz, mert nem a számok alapján fizet a Youtube, de a cégek, akik megkeresnek együttműködéssel, őket a számok  – és a tartalom milyensége – győzik meg.

Egy jól felépített Youtube csatorna pedig milliókat is hozhat.

Mindig az első lépések a legnehezebbek, de a leghasznosabbak is. Ha Youtube csatorna indításán gondolkozz, akkor jó helyen jársz, mert most összegyűjtöttük a legfontosabb teendőket, ha szívesen belevágnál ebbe a „szakmába”.

A Youtube csatornád neve

Legyen tömör, jól értelmezhető, könnyen megjegyezhető és árulkodó jellegű, ugyanis ez a név fog megjelenni a keresésekben és a javasolt tartalmak között. Minél lényegre törőbb és érthetőbb, annál hamarabb jegyzik meg az emberek, ami nekünk szuper hír a csatorna keresések mivoltából.

A Youtube csatornád részletes leírása

Legyen rövid, ismertető jellegű, könnyen olvasható és szintén érthető. Ez az egyik legfontosabb szövegrész, hiszen a leírásban lesz a Youtube csatornád bemutatása, ahová lényeges beépítened a csatorna kulcsszavait és, hogy milyen rendszerességgel fogsz tartalmat megjelentetni.

A Youtube csatornád profilképe

A Youtube 800×800 pixel méretű képet fog tőled kérni, de csak nagyon kicsiben lesz látható, ezért fontos, hogy olyan fotót válassz a csatornád ikonjául, amin jól felismerhető információ van a csatorna fő vonaláról.

A Youtube csatornád ‘about’-ja

A csatornád rendelkezni fog egy About – Rólunk – opcióval, ahová a részletes leíráson túlmutatóan linkeket is beágyazhatsz. Ez egy igen elemi lépés, hiszen a márkád minden bizonnyal rendelkezik weboldallal, Facebook oldallal, Instagram profillal, amiket érdemes belinkelned, hogy minél több helyen megtalálhassanak a nézők.

A Youtube csatornád bemutatkozó videója

Nagyon sokan elfelejtik elkészíteni és mekkora hibát követnek el. Kezdetben nulla feliratkozóval rendelkező youtubereként érdemes egy bemutatkozó videót készítened magadról, ahol elmondod, hogy ki vagy, mit akarsz és miért. Ez a videó azonnal elindul, ha a csatornádra kattintanak!

Van még kérdésed? Várjuk kommentben!

Kép forrása: WeHeartIt

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattints a csillagokra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 3 / 5. Szavazat szám: 2

Még nem érkezett értékelés!

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést...

Kövess minket!

Vélemény, hozzászólás?