StartUp>Egészség>Így válj a saját edződdé!
Légy a saját edződ!
Egészség Életmód

Így válj a saját edződdé!

3
(2)

Elkezdődtek a monoton hétköznapok és szinte mindenki megfogadta, hogy idén valóban el kezd sportolni és formába hozza magát.  Ha nálad is beindult az ünnepek utáni bűntudat és eldöntötted, hogy ez lesz az az év, amikor eléred az álomalakot, akkor ez cikk, melyben bemutatunk pár népszerű fitness tracker alkalmazást, Neked szól!

A lelkiismeretfurdalás ebben az esetben rossz tanácsadó, hiszen az érzés legkésőbb február elejére eltűnik, így ahelyett, hogy azonnal drága eszközöket és bérleteket vásárolnál, várd meg, amíg eljön az ideje annak, hogy elhatározásra juss. Az efféle fogadalmak 80%-a pontosan emiatt bukik meg állandóan és a futógép meg a jógamatrac csak áll a sarokban.

Ha azonban tényleg eldöntötted, hogy szeretnél idén változtatni és aktívabbá válni – fogadalommal vagy anélkül -, akkor most megmutatjuk, hogy melyek azok a digitális technológiák, amelyek támogathatnak ebben.

Futók és kerékpárosok számára

A legtöbb fitness tracker vagy okostelefon alkalmazás méri a megtett kilométereket és a lépcsőfokok számát, hogy ezáltal értékelje a teljesítményt. Azonban az igazán jó applikációk bőven túlmutatnak ezeken az információkon.

Strava, Runkeeper, Endomondo: leírja, hogy milyen ruhadarabokat viselj és miért.

Wahoo: méri a kerékpáros adatokat.

Mywindsock: a tervezett útvonal mentén az időjárási viszonyokat ellenőrzi.

Sensoria: intelligens ruházat-segít, hogy a lehető legjobban elérhesd a sebességet, távolságot, időt és stílust.

Légy a saját edződ! Fitness tracker alkalmazások.

Az edzőtermet kedvelők számára

Fitbit, Wahoo, Garmin, Polar: erős vagy funkcionális edzés esetén jó választás, mint az aerobic vagy crossfit.

Fitbit Ionic karóra: követi a lépéseket és az alvást, valamint GPS-t használ a kültéri tevékenységek nyomon követéséhez.

GymWatch: egyedülálló fitness tracker, amely személyi edző és professzionális teljesítménydiagnosztikus lesz, segít felépíteni az izomzatod és gondoskodik arról, hogy helyesen végezd el a feladatokat. Vizuális és verbális, visszajelzést ad a teljesítményedről és összekapcsol a hasonló gondolkodású fitness-rajongók közösségével.

Athos: elemzi a verejtékezés alaprétegeit, az izomaktivitás adatait továbbítja a kísérő alkalmazásnak, így elérve azt, hogy valós idejű visszajelzést kaphass az izomtevékenységről.

OMbra: OMSignal intelligens melltartó-rögzíti a távolságokat, a légzési sebességet és pulzusszámot, valamint azt is elmondja, ha visszanyerted az erődet az edzéshez.

Légy a saját edződ! Fitness tracker alkalmazások.

A jógáért rajongók számára

Wearable X Nadi X Jóga: egy nadrág, ami beépített heptikus rezgésekkel rendelkezik, hogy ösztönözze a pozíciók mozgását és/vagy tartását.

Pivot Yoga: csakúgy, mint az előző

Respa: légzésemelő

Neked van hasonlóan jó tipped? Oszd meg velünk!

Légy a saját edződ! Jóga - fitness tracker

Képek forrása: Pinterest

Egyéb forrás: www.medicalfuturist.com

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattints a csillagokra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 3 / 5. Szavazat szám: 2

Még nem érkezett értékelés!

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést...

Kövess minket!

Vélemény, hozzászólás?