0
(0)

Beszéltünk már arról, hogy milyen könnyen elveszíthetjük a motivációt az edzéshez. Ez egy mindenki által ismert jelenség, sőt, elég sűrűn előfordul velünk és ilyenkor alig várjuk, hogy találjunk egy fitness gurut, akibe belekapaszkodhatunk, és aki egy picit is segíthet rajtunk. 

Én általában akkor veszem elő a fitness gurus mappámat, ha végképp kifogytam az inspirációs ötletekből. Nekik mindig sikerül visszarántaniuk a terveimhez, ha éppen nehéz pillanatokat élek meg a sportolással vagy az életmódváltással kapcsolatban. Érdemes átböngészi az Instagram oldalukat, mert sokszor egy videó vagy csupán egy kép is sokat segíthet!

Jen Selter

Az immáron 12.4 milió Instagram követővel rendelkező New York-i lányt szinte az egész világ ismeri tökéletes feneke miatt. Persze, nem ez a fő profilja, de valószínűleg nagyban hozzájárult a sikerességéhez. Az edzésterveken kívül az ételei receptjeit is szívesen megosztja velünk, illetve az életmódváltás beindításában is segédkezik, ha arra lenne szükségünk. Bár, bizonyára hosszú hónapok telnek el, mire egyáltalán választ kapunk, így szerintem maradjatok az inspirálódásnál és vágjatok bele még ma!

fitness guru

Tammy Hembrow

Két gyermekes egyedülálló anyuka, saját sport ruha márkával és szintén rengeteg követővel. Sokak számára viszont azért vált valódi példaképpé, mert megmutatta, hogy bizony szülés után is el lehet érni azt a lehetetlennek tűnő álomalakot. Állítása szerint másra nincs is szükség, mint egy nagy adag határozottságra és kitartásra. A YouTube csatornáját és Instagram oldalát megnézve, biztos, hogy újult erőre kapsz!

fitness guru

 

Sophia Esperanza

Szinte képtelenség megválaszolni, hogy a szépsége vagy az alakja az oka ennek az óriási követőbázisnak, de erős a gyanúm, hogy mindkettő. Receptek, motivációs tanácsok és edzés videók tömkelege található meg a profilján, és nem utolsó sorban a vegánság szószólója, így erről is sokat tanulhattok tőle.

fitness guru

Szerintem segíthet, ha vannak előttünk olyan személyek, akik a ‘ha neki sikerült, nekem is fog’ elvet lebegtetik a szemünk előtt. Mindig könnyebb úgy elindulni egy ismeretlen úton és megküzdeni a nehézségekkel, ha tudjuk, hogy mások is jártak már rajta.

Képek forrása: Pinterest

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattints a csillagokra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazat szám: 0

Még nem érkezett értékelés!

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést...

Kövess minket!

Vélemény, hozzászólás?