StartUp>Tech>Új kor, új divat, új tetőzet
cserepes lemez
Tech

Új kor, új divat, új tetőzet

0
(0)

Otthonunk külső-belső kinézete szinte minden évtizedben új divatot, stílust követ. Folyamatosan megújul az adott kor szépérzékének és a technológia fejlődésének következtében.

Leggyakrabban otthonunk belső terei alakulnak át, hiszen nap, mint nap szem előtt van, pedig érdemes figyelemmel követni a tetőzetek anyagának technológiai ugrását is. Ugyan úgy tűnhet, a hagyományos cserép folyamatosan tartja vezető szerepét, mégis egyre jobban tűnik úgy, hogy a lemez alapú tetőzetek is helyet kérnek maguknak a ranglistán, amely több okra is visszavezethető:

  • cserepeslemez használata igen egyszerű. Gyorsan, könnyedén felszerelhető.
  • A cserepes lemez 100%-ban újrahasznosítható.
  • Nagyon sok színben kapható.
  • Roppant időtálló és időjárásbiztos.
  • Hosszabb ideig marad tiszta sima felületének köszönhetően, hiszen a környezet és az időjárás által odahordott elemek nem tudnak megtapadni rajta.

Maga a lemezes tetőfedés abban az esetben is ideális, amennyiben nagy felületű tetőzetek burkolását szeretnénk megoldani, hiszen gyorsan, egyszerűen építhető. Természetesen megfelelő szaktudás mellett. Magas minőségű lemezek használata mellett még az illesztések is tökéletesen eltüntethetők, amely egy sokkal dizájnosabb képet ad az épületről.

Azonban a lemezek nem csak tetőszerkezetre használhatók. Remekül funkcionálnak falborításként vagy kerítéselemként is, amelyre a trapézlemez a legmegfelelőbb megoldás, amelyet akár fa mintával is megrendelhetünk, mégis sokkal időtállóbb megoldást kapva általa.

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattints a csillagokra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazat szám: 0

Még nem érkezett értékelés!

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést...

Kövess minket!

UrbanSiddha
Jóga • Mindfulness • UrbanOrganicGardener
https://www.neo-aeon.hu/

Vélemény, hozzászólás?