StartUp>Tech>Tech Giant In Healthcare – az új E-Book
Tech Tudomány

Tech Giant In Healthcare – az új E-Book

5
(1)

A világ legnagyobb technológiai cégei nagyon komolyan veszik az egészségügyi technológiákat, a most megjelent e-book a jövőbeli célokat veszi szemügyre.

Az utóbbi években elég viharos fejlődésen ment keresztül az egészségügy piaca, így mindenki jól fogadta, amikor végre megjelent a legújabb e-könyv, amiben olvashatunk a jövőbeli célokról, eszközkészletről, tapasztalatokról, lehetőségekről és kockázatokról.

Mindenhol azt láthatjuk, olvashatjuk, hogy a hírcsatornák nagyon elégedettek a technológiai egészségügy lépéseivel. Ilyen lépés például, hogy az Apple bejelentette, az új Apple Watch képes lesz megjeleníteni a szívproblémákat. A google Dataset Search néven indította be legújabb keresőprogramját, amely a tudományos tanulmányokat és azok jelentéseit kutatja fel. A cég célja ezzel nem más, mint hogy a kutatók számára elérhetővé és hozzáférhetővé tegye az adatokat. Eleinte főként a környezetvédelmi és társadalomtudományi területre fókuszálnak, de ha népszerűségnek örvend,  akkor későbbiekben tervezik további szférákon is használni.

Ezek azonban még mindig csak apró kirakók egy óriási puzzle-ban. A technológiával foglalkozó cégek egyre több és nagyobb egészséggel kapcsolatos funkciót fejlesztenek ki a saját platformjukon, hogy új lehetőségeket és eszközöket teremtsenek a betegek, orvosok vagy akár az orvostudomány bármely más érdekeltje számára.

Egészségügyi technológia

Az új e-könyvben leírtak alapján megismerhetjük, hogy hogyan, mi és miért történik a cégek és az egészségügyi ellátással kapcsolatos technológia között, illetve bemutatja, hogy milyen kapcsolat van a piaci szereplők között, milyen irányba haladnak, milyen elképzeléseik vannak és milyen eszközöket használnak.

Ha szeretnéd megtekinteni az e-bookot itt megteheted.

Képek forrása: WeHeartIt

Egyéb forrás: www.medicalfuturist.com

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattints a csillagokra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazat szám: 1

Még nem érkezett értékelés!

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést...

Kövess minket!

Vélemény, hozzászólás?