StartUp>Életmód>Karácsonyi étcsokoládé újdonságok
Toak Guayasamín
Életmód Kiemelt

Karácsonyi étcsokoládé újdonságok

5
(2)

A Darkest Desire étcsokoládé webáruház különleges csokoládékkal és étcsokis termékekkel várja a decemberi ünnepi szezont.

Már megszokhattuk, hogy a Darkest Desire-nál mindig a legfinomabb és legjobb minőségű étcsokoládé különlegességeket találjuk. A webáruházukban található összes termék vegan, valamint laktóz- és gluténmentes. Az idei ünnepi időszakra megújult termékkínálattal készültek.

Az újdonságok közt szerepel a Zotter Opus 5 75%-os és Maya 100%-os étcsokoládéja, a Taza étcsokival bevont rágcsálnivalói, továbbá a Raaka és a Cholocate Tree újdonságai is. Természetesen a luxus kategória is képviselteti magát a To’ak és a Melt prémium minőségű étcsokoládéival és kakaóporával.

A Melt Chocolates Londonban készíti prémium minőségű étcsokoládéit. Az ecuadori To’ak pedig a világ legritkább és legdrágább kakaójából készíti étcsokoládéit, melyek különös szakértelemmel, egyedi eljárásokkal és gondossággal készülnek.

Sajnos a Taza és a Raaka termékei jövőre már nem lesznek kaphatóak az amerikából érkező termékeket érintő 25%-os vámemelkedés miatt.

A Darkest Desire Étcsokoládé Webáruház nemrég elkészült angol nyelvű csokoládé webáruházával várja külföldi és angol nyelvű vásárlóit.

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattints a csillagokra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazat szám: 2

Még nem érkezett értékelés!

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést...

Kövess minket!

UrbanSiddha
Jóga • Mindfulness • UrbanOrganicGardener
https://www.neo-aeon.hu/

Vélemény, hozzászólás?