StartUp>Egészség>A To’ak Alchemy bemutatása
Toak Alchemy
Egészség Életmód Kiemelt

A To’ak Alchemy bemutatása

5
(1)

Kulináris utazás űrben és időben. Akik elhozták nekünk a világ első hordóban érlelt csokoládéját, most a művészetet, a természetet és az ősi hagyományokat ötletes ízű csokoládéba olvasztották össze, amely átírja a határokat az élelmiszerek, a kultúra és az ökológiai tudatosság között.

To’ak legambiciózusabb alkotása az Alchemy, amely ritka alapanyagokból készül, és a bolygó négy legegyedibb ökoszisztémájának kulináris hagyományai ihlették: az Amazonas esőerdője, az Andok-hegység, a Csendes-óceán partja és a Galápagos-szigetek.

Együttműködésben Charles x Michel-el, a világhírű élelmiszer-oktató és kulináris alkimistával. A gasztronómia jövőjét alakító 50 NEXT ember egyikeként díjazták, és szerepelt a Netflix The Final Table című műsorában. Michel gasztrofizikát, konyhaművészetet, tudatos étkezést és érzékszervi felfedezést tanít a világ vezető kulináris iskoláiban és online.

„Az Alchemy megkóstolásával kapcsolatba kerülsz ezekkel a tájakkal oly módon, hogy az ott élő embereket és projekteket is támogatod az elkövetkező generációk számára.” – Charles x Michel

A To’ak Alchemy sorozat hamarosan az étcsokibolt.hu-nál és a darkchocolates.eu-nál is elérhető lesz!

Forrás: https://www.thehighfivecompany.com/introducing-alchemy-by-toak/

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattints a csillagokra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazat szám: 1

Még nem érkezett értékelés!

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést...

Kövess minket!

Vélemény, hozzászólás?