0
(0)

Igazi gasztro-fanatikusnak tartod magad? Képes vagy több száz kilométert utazni azért, hogy egy igazán emlékezetes ételt kóstolhass? Legszívesebben körbejárnád a világot, hogy minél több gasztronómiai csodát felfedezhess? Képtelen vagy nyálcsorgatás nélkül elsétálni a kedvenc kajáldád előtt?

Igen? Akkor jó helyen jársz, ugyanis a cikkünkből kiderül, hogy melyek azok a helyek a világban hazánkban, ahová muszáj ellátogatnod, ha utánozhatatlanul finomat akarsz enni! Némelyiknek ugyan kissé borsos az ára, de bőven megéri egyszer-egyszer betérni.

APÁTI – Tihany

Egy különösen jó tájolású étterem, óriási választékkal és maradandó ízekkel. A kövön sütött, eredeti olasz fűszerezéssel bolondított pizza sokak kedvence, de minden alkalommal megvannak a vendégek elégedve a napi menü kínálatával is. A nem hétköznapi környezet és tiszta, otthonos berendezés csak az étterem javát szolgálja.

minden gasztro-fanatikus kedvence

BEAT – Székesfehérvár

Milyen jól tették, amikor megálmodták a bEAT-et. Nem csak Székesfehérvárról, de az országból is hiányzott egy ilyen hely. Sikerült ötvözniük a jelen trendjeit a múltban bevált magyar konyhával, és az adagok nagyságát tekintve, nem félnek büszkélkedni az ízekkel. A helyszín különleges berendezésével és az izgalmas zenei estekkel egyre több vendéget csábít a bistro.

minden gasztro-fanatikus kedvence

TERRAZZA – Sümeg

A kert, a kilátás és az ízek mondhatni tökéletesek. Az egyetlen bökkenő, hogy télen nem látogatható a hely, de mindenki számára érthető okokból. A személyzet abszolút segítő- és naprakész, az ételek pedig leginkább a fine dining vonalat követik, azonban tényleg mindenki megtalálja a kedvére valót. A kiszolgálás hibátlan, az ízek pedig felülmúlhatatlanok. Olyan fogásokat is mennyeien készítenek el, amiket az országunkban csak kevesen tudnak.

minden gasztro-fanatikus kedvence

MÁRGA – Csopak

Minőségi anyagokból készítenek minőségi ételeket egy minőségi felszolgálással megspékelve. A környezet kellemes és a panoráma elbűvölő. Mi kell még? Igen, felkészültség, odafigyelés, kiváló ízek, jó borok, vidám hangulat. A Márgából szerencsére ezek sem hiányoznak.

minden gasztro-fanatikus kedvence

Még rengeteg olyan étterem van Magyarországon, ahová legalább egyszer BE KELL TÉRNED, ha az ízek szerelmese vagy, de ezek az én jelenlegi kedvenceim. Ti mivel egészítenétek ki a listát?

A Top 3 hamburgerező helyről már olvastatok?

Képek forrása: Tripadvisor, Festyinstyle, Pinterest

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattints a csillagokra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazat szám: 0

Még nem érkezett értékelés!

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést...

Kövess minket!

Vélemény, hozzászólás?