StartUp>Életmód>A legjobb applikációk – így szerkeszd a képeid!
Életmód Internet Tech

A legjobb applikációk – így szerkeszd a képeid!

0
(0)

Manapság szebbnél szebb Instagram feed-ekkel találjuk szembe magunkat. A minőségi és tartalmas profilok nem csak azért szuperek, mert esztétikusak és jó rájuk nézni, hanem bevonzzák a lájkokat és organikusan növelik a követők számát. Összegyűjtöttük a legjobb applikációkat, melyekkel könnyedén tudod a képeket szerkeszteni.

Ha azt gondolod, hogy egyszerűen fel lehet építeni egy aktív követői bázist, akkor tévedsz. Ehhez sok idő és még több munka kell. Na, meg persze rengeteg király kép!

Legtöbbször nem elég a jó fény és a tökéletes smink, sőt még egy tehetséges fotósbarát sem. Ahhoz, hogy a képeid olyan színvonalat képviseljenek, amire örömmel pillantasz rá és, amit a felhasználók szeretni fognak meg kell ütni egy szintet. Nem mellesleg nem árt, ha nem egy századik vintage hatású feed-et készítesz, hanem valami igazán egyedit.

A legjobb fotókat is itt-ott meg kell igazítani, így neked is feltétlen szükséged lesz a számodra legoptimálisabb képszerkesztő applikációkra. Ne gondold azt, hogy a természetesség ellen vagyunk, csupán jól ismerjük az Instagram világát, ahol nem elég egy karikás szemes, kócos haja szelfi, mert lájkok helyett kikövetés lesz az erdeménye…kivéve, ha már most nem rendelkezel több tízezer követővel. Az emberek az igényes, kimagasló fotókat szeretik, legyen szó tájképről, ételről vagy az imént említett szelfiről.

Így hát megmutatjuk a legjobb alkalmazásokat, melyek segítségével pikk-pakk kifogástalan, igazi Insta-fotókat gyárthatsz.

legjobb applikációk

Photoshop Express

Egy iPhone-ra letölthető, ingyenes képszerkesztő program, amely legjobb tulajdonsága, hogy egyszerűen és tökéletesen tudsz vele retusálni. Ezen felül természetes a legfontosabb opciók is megtalálhatóak rajta, de legtöbben a retus miatt imádják.

Vsco-Cam

A fotózás mellett jó néhány filtert és szerkesztési lehetőséget tud. Az alkalmazás nem egy közösségi szoftver, csupán fotók készítéséhez és módosításához használható. Az applikáció tartalmaz egy VSCO Grid nevű galériát, ahova képeket lehet feltölteni, amit bárki láthat.

Snapseed

Az egyetlen olyan ingyenes letölthető képszerkesztő alkalmazás, amiben minden lehetőség meg van, amire képszerkesztés közben szükséged lehet, így nem kell mellé másik.

Lightroom

Hobbi, fél profi és profi fotósok legnagyobb kedvence. Saját preset-et állíthatsz össze, de rengeteg közül választhatsz is, minden lényeges vizuális hatást elérhetsz az alkalmazással és nagyon könnyedén, egyszerűen tudod használni.

Képek forrása: WeHeartIt

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattints a csillagokra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazat szám: 0

Még nem érkezett értékelés!

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést...

Kövess minket!

Vélemény, hozzászólás?